Hasznos Hulladek

Sajtószoba

ESEMÉNYEK

Sajtótájékoztató a Városházán az első szakasz befejezése kapcsán – 2015. 11. 26.

Budapest Főváros Önkormányzata és az FKF Nonprofit Zrt. a „Fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás arányának növelése" című, projekt első szakasz befejezése alkalmából sajtótájékoztatót tartott a Városházán.
A sajtótájékoztatón Király Péter Budapest Főváros Önkormányzata főosztályvezetője és Dorogi Gabriella az FKF Nonprofit Zrt. szóvivője tartott tájékoztatót a projekt első szakaszának sikeres befejezéséről.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtótájékoztató a X. kerületi a „Nagy" Válogatómű előkészítő befejezéséhez kapcsolódóan – 2015. 11. 17.

Befejezéséhez közeledik az uniós támogatásból megvalósuló "Nagy" Válogatómű előkészítő építése a X. kerületben

Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a X. kerületben „Nagy" Válogatómű előkészítő.

Dr. Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes, valamint Csontos István a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság vezérigazgatója a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési projekt előre haladása kapcsán 2015. november 17-én a „Nagy" Válogatómű előkészítő befejezéséről tartott sajtótájékoztatót a Kőrősi Csoma Sándor Kulturális Központban.
A sajtótájékoztató után szemléletformáló roadshow kezdődött, ahol a lelkes kerületi óvodások és iskolások megismerkedhettek a válogatómű működésével és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságával.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtótájékoztató a XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központ befejezése kapcsán – 2015. 11. 11.

Befejezéséhez közeledik az uniós támogatásból megvalósuló Szemléletformáló és Újrahasználati Központ építése a XVIII. kerületben

Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a XVIII. kerületben egy Szemléletformáló és Újrahasználati Központ.

Nagy László Albert az FKF Nonprofit Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese, valamint Dömötör István a XVIII. kerületi Önkormányzat képviseletében szólt néhány szót a kerületben megvalósuló beruházás előre haladása kapcsán 2015. november 11-én, a Kondor Béla Közösségi házban tartott sajtótájékoztatón.
A sajtótájékoztató után szemléletformáló roadshow kezdődött, ahol a lelkes kerületi óvodások és iskolások megismerkedhettek a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás fontosságával játékos formában.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtótájékoztató az új edukációs lehetőségekről – 2015. 10.27. Lurdy

Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a két Szemléletformáló és Újrahasználati Központ.

Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaságot képviselve Nagy László Albert, műszaki vezérigazgató-helyettes, valamint Dorogi Gabriella a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer folyamatát bemutató modern oktatási lehetőségekről tájékoztatta a sajtót. Témája az FKF Nonprofit Zrt. oktatási programjához illeszkedő és azt segítő két új szemléletformáló központ adta lehetőségek. Többek közt a tanösvény, a szemléltető installációk, az újra hasznosított anyagokból készülő játszótér, a működtethető mini mechanikus válogatómű népszerű eszközei lehetnek az oktatásnak a szemléletformáló rendezvények tapasztalatai alapján.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtóbejárás a XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központ helyszínén – 2015. 10.09.

A végéhez közeledik az uniós támogatásból megvalósuló Szemléletformáló és Újrahasználati Központ építése a XVIII. kerületben
Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a XVIII. kerületben az egyik Szemléletformáló és Újrahasználati Központ.

Varga László az FKF Nonprofit Zrt. köztisztasági igazgatója, valamint Dorogi Gabriella az FKF Nonprofit Zrt. szóvivője a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési projekt előre haladása kapcsán tartott sajtóbejárást 2015. október 09-én, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központ XVIII. kerület Méta – Besence utca sarkán az építkezés területén.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtótájékoztató a XV. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központ helyszínén – 2015. 10.03.

Mérföldkőhöz érkezett az uniós támogatásból megvalósuló Szemléletformáló és Újrahasználati Központ építése a XV. kerületben

Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a XV. kerületben az egyik Szemléletformáló és Újrahasználati Központ.

Dr. Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes, valamint Csontos István a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság vezérigazgatója a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési projekt előre haladása kapcsán tartott sajtótájékoztatót 2015. október 03-án, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központ közelében a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű előadótermében.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtóbejárás a X. kerületi a „Nagy” Válogatómű előkészítő helyszínén – 2015. 09. 29.

Mérföldkőhöz érkezett az uniós támogatásból megvalósuló "Nagy" Válogatómű előkészítő építése a X. kerületben

Budapest Főváros Önkormányzata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás arányának növelése" címmel a környezetvédelem és a technológiai fejlődés kihívásaihoz is alkalmazkodó jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést valósít meg 8,431 milliárd forint európai uniós támogatással, melynek részeként épül a X. kerületben „Nagy" Válogatómű előkészítő.

Dr. Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes, valamint Csontos István a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság vezérigazgatója a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési projekt előre haladása kapcsán tartott sajtóbejárást 2015. szeptember 29-én, a „Nagy" Válogatómű előkészítő területén. 

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

Sajtóbejárások 

Sajtónyilvános esemény

Lakossági fórumok a X.; XV. és XVIII. kerületben

Projekt nyitó sajtótájékoztató és sajtóbejárás – 2015. 02. 27.

Dr. Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes, valamint dr. Horváth Béla a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság vezérigazgatója a fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési projektjéről tartott sajtótájékoztatót 2015. február 27-én, a Fővárosi Hulladékhasznosító Műben. A sajtótájékoztatót követő sajtóbejáráson bemutatásra került az új lomdaráló berendezés.

PDF icon Sajtóanyag letöltése >>

 

 

Hasznos Hulladek

infoblokk KoheziosAlap